Vi holder ferielukket fra den 9. august til 19. august. Vi modtager ikke flere ordrer i den periode.
Ingen depositum
Betal først efter din fest
Levering i hele Danmark
Videoguide sådan lejer du service
  • Ingen depositum
  • Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark

Udlejning af vaser

Skal du holde fest, kan du leje vaser i mange forskellige varianter og materialer. Du kan leje vaser i glas, Lyngby vase i hvid porcelæn, Lyngby Vase i blå porcelæn, Kähler vaser, sølv vaser, vaser i farver, vaser i genbrugsglas og mundblæste glas vase. De fleste af vores vaser kan gå i opvaskemaskinen.
Du kan leje vaser til alle livets begivenheder, barnedåb, konfirmation, fødselsdag, bryllup og til en hyggeaften derhjemme ved spisebordet. Vaser og blomster er med til at skabe den helt rette stemning til dit festbord. Blomster og fester er en dansk tradition, uanset årstid. Smukke blomster kræver den helt rigtige vase. Og ingen vaser uden lysestager. Se vores udvalg af lysestager. Når du skal leje vaser er det meget vigtigt, at du finder den stil eller stemning, som du ønsker til din borddækning.
Hvis det er høje og tunge blomster er det meget vigtigt, at du vælger en vase som kan bære disse blomster og kan stå stabilt, uden at vælte. Du kan leje vaser til alle slags blomster hos BY BIT, uanset hvilken blomst eller farve du ønsker har vi en vase du kan leje. Lige fra den lille glasflaske til den tunge vase med mønster, som kan bære de tunge blomster.

Hvordan vælger jeg de rigtige vaser?

Når du har valgt duge, servietter og bestik, kan du ud fra den stil du har valgt, begynde at finde de vaser og blomster som du har lyst at dække dit bord med. Det vil være en god ide at have styr på hvilke blomster du gerne vil anvende, det gør det lettere at vælge vaserne. Det er en god ide at beslutte, om du vil have store buketter, små blomster i vaser eller tørrede blomster. Det kan også være en rigtig god ide at vide, hvilken farve dine blomster skal have, inden du vælger vaserne. Men du kan vælge vasen først eller en anden mulighed er at vælge blomsterne først, også tage beslutningen ud fra dit valg.

Hvor mange vaser skal jeg leje?

Det er meget afhængig af antal gæster, og hvilke borde der skal anvendes til festen. Det er som regel også afhængig af årstiden. Om sommeren dækker vi ofte med mange flere blomster, da det er sæson.
Ved langborde - hvis du vælger de små populære vaser anbefaler vi 3 vaser og 2 lysestager ved et bord på ca. 180 – 200 cm. Det er vigtigt, at der er et ulige antal eks. 5 produkter i alt. Hvis det er større vaser, anbefaler vi et mindre antal. Hvis i sidder ved et rundt bord, igen afhængig af størrelsen på vasen, anbefaler vi 3- 5 små vaser pr bord og 2 lysestager i alt 5-7 dele.
Det er vigtigt, at hvis du vælger større vaser, at du er opmærksom på, at blomsterne ikke dækker, sådan at gæsterne ikke kan tale og se hinanden. Du skal også huske at leje vaser til pynt rundt omkring i festlokalet, til vinduer, gave bord og måske på toiletterne. Vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige vaser og det antal du skal bruge til din fest.

Hvilke vaser kan jeg leje?

Hvis du er i tvivl om, hvilke vaser du kan leje til din fest, er du meget velkommen til at booke en tid i min Showroom. Her har du muligheden for at se alle vaserne, og jeg giver gerne gode råd og vejledning.

Leje af Kähler Stjerneskål

Et smukt og elegant udtryk til din borddækning er stjerneskålen fra Kähler. Den er rigtig fin til et stort rosen hoved, stil den hen langs bordet eller 2 stjerneskåle sammen i 2 forskellige størrelser.

Leje af Kähler vase Omaggio med sorte striber

Sort og hvid er stadig en klassiker. Stil de små Kähler vaser hen langs bordet med hvide blomster i, hvis du er til den helt klassiske borddækning. De er også flotte med tørrede og friske blomster i alle regnbuens farver.

Leje af genbrugsglas vase

Du kan leje vasen i 2 størrelser. Det er absolut en af vores favoritter. Vasen er en genbrugsvase – den er tidligere anvendt til et andet formål. Et meget populært valg, da det er let at shine de små glasvaser. Stil mange hen ad bordet i de forskellige højder, og du kan anvende alle blomster, lige fra grøftekantens smukke blomster til de smukke tørrede blomster.

Leje af vase med mønster

Vasen minder om krystal, men er et helt almindelig glasvase med mønster graveret. Det er meget stabilt, og kan bære de helt tunge blomster og ret store buketter. Den er meget velegnet til alle former for blomster og uanset hvilken stil du ønsker, passer den til al vores service og lysestager.

Leje af lyngbyvase hvid

Et smukt, enkelt og klassisk valg til dit festbord. Lyngby vasen er nostalgi og har været anvendt i generationer. Det er flot at leje vaserne i 2 størrelser, det giver et flot udtryk til din borddækning. Du kan anvende alle blomster i alle farver i den hvide vase. Vælg din yndlings blomst, og den vil altid passe i vasen. Den er også meget velegnet til tørrede blomster.

Leje af lyngbyvase blå

Den blå lyngbyvase er flot og klassisk i faconen. Den blå farve passer til mange festlige lejligheder. Studenterfesten, barnedåb, konfirmation og borddækningen med strand tema.

Leje af mundblæste vaser i genbrugsglas i forskellige farver

Miks alle de flotte former og farver på vaserne, og stil dem tilfældigt hen ad bordet, det giver et festligt udtryk til din borddækning. Skal du have sommerfest i haven er det et oplagt valg til din borddækning at mikse alle farver og former. Du kan også vælge at leje vaserne i 2 forskellige former, men i den samme farve. Det giver et helt andet udtryk, og stil til din borddækning. Du kan leje vaserne i rosa, lyseblå, brun og grøn i 2 varianter i hver farve.
    Kurv
    Din kurv er tomLej produkter