Vi holder ferielukket fra den 9. august til 19. august. Vi modtager ikke flere ordrer i den periode.
Ingen depositum
Betal først efter din fest
Levering i hele Danmark
Videoguide sådan lejer du service
  • Ingen depositum
  • Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark

Hørdug, lys natur 240*150

125,00 kr.

Vask & rul af servietter & duge er inkl. i prisen.

Passer til de gængse festborde på 180 cm - 200 cm lange.
250 g 100 % ægte naturhør fra Europa - i en meget høj kvalitet - syet i Danmark. Med tiden får mine hørduge patina, men det gør dem endnu flottere til din borddækning. Vask og rulning er inklusiv i prisen.

Miljøcertificeret : Betyder tiltro til tekstiler - mine hørprodukter er testet for sundhedsskadelige stoffer efter Oeko-Tex Standard 100 og er europæisk hør fra Holland. Kontrol på international plan, som er skabt for at udligne de miljømæssige krav der er rundt om i verden.

Hør er et bæredygtigt materiale, som kan anvendes igen og igen. Hvis du har lejet mine duge og er blevet vild med den super gode kvalitet, har du nu mulighed for at dække dit eget bord til hverdag med denne skønne hørdug. Den kan købes hos www.bybit.dk
Hørdugen er meget populær til borddækning. Den originale hørfarve passer sammen med alle mine produkter. Hvis du anvender naturmaterialer sammen med dugen, får din borddækning et rustikt udtryk. Den lyse naturfarvede hørserviet  passer meget fint sammen med dugen. Det er vores mest udlejede borddækning - natur hørdugen mixet med den lyse naturfarvede hørserviet.
Du kan kombinere alle mine hørprodukter med hinanden, de giver alle et rustikt og hyggeligt udtryk. Hør sat sammen med dine yndlings naturmaterialer giver et rustikt og mulighed for at sætte din personlige udtryk på din borddækning. Det er også flot at sætte den hvide Vintage serviet sammen med dugen eller den rosa hørserviet.

Se leveringsmuligheder

Yderligere information

Vægt 1,070 kg
Farve

Natur

Materiale

100 % miljøcertificeret 250g hør

Mål

L: 240 cm B: 150cm

Bæredygtig
Leveres på palle
Leveres til pakkeshop
Dansk produceret
Vask & rul inklusiv

Produkter der passer sammen

    Kurv
    Din kurv er tomLej produkter