Vi holder ferielukket fra den 9. august til 19. august. Vi modtager ikke flere ordrer i den periode.
Ingen depositum
Betal først efter din fest
Levering i hele Danmark
Videoguide sådan lejer du service
  • Ingen depositum
  • Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark

LED laklys, hvid 28 cm

29,00 kr.

1 sæt indeholder : 1 LED Laklys 28 cm. 1 lysestage i rå ubehandlet restegetræ . 1 fjernbetjening.

Lej LED lys til din næste fest. LED lys er blevet så naturtro, at vi nu kan begynde at anvende dem til borddækning. især denne variant, som minder meget om et hånddyppet lys med den spidse ende. Du undgår os, dårligt indeklima og du undgår stearin på dine duge, og du skal ikke rengøre lysetagerne. Samtidig skal du heller ikke til festen bekymre dig om lyset skal skiftes, eller det brænder helt ned uden nogen lægger mærke til det. Hvis du holder havefest eller fest i et telt, hvor der opstår gennemtræk, er det den perfekte løsning til din fest.

Hvis du lejer den hvide LED laklys, som er den helt klassiske hvide farve, som passer til alle livets fester. Den er så elegant at se på, fordi den er produceret som et hånddyppet lys, bare som LED lys. Et hånddyppet lys giver et stilfuldt udtryk til din bordddækning. Sæt den sammen med den hvide hørdug se den her, og de hvide hørservietter se dem her. Et meget populært sammensætning hvidt i hvidt – elegant til det klassiske bryllup og den klassiske konfirmation.

Hvis du ønsker at leje LED lys sammen med en af mine andre lysestager er du velkommen til at kontakte mig på bit@bybit.dk

Se leveringsmuligheder

Yderligere information

Vægt 0,185 kg
Farve

Hvid

Mål

28 cm

Bæredygtig
Leveres på palle
Leveres til pakkeshop
Tåler ikke opvask

Produkter der passer sammen

    Kurv
    Din kurv er tomLej produkter