Vi holder ferielukket fra den 9. august til 19. august. Vi modtager ikke flere ordrer i den periode.
Ingen depositum
Betal først efter din fest
Levering i hele Danmark
Videoguide sådan lejer du service
  • Ingen depositum
  • Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark

Lej produkter til kaffen

Lej til kaffen - her finder du kaffekrus og alt det tilbehør som du har brug for, når du skal tilbyde dine gæster kaffe & kage.  Har du brug for hjælp til at finde det rigtige service til kaffen?
ByBit hoved
Hjælp? Ring 20 78 71 60

Viser alle 4 resultater

Udlejning af kaffe service

Skal du holde fest kan du leje diverse tilbehør til kaffen. Du kan leje kaffekrus med assorteret mønster, thermokander til at holde kaffen varm, flotte kage opsatse i hvid porcelæn og sort skifer til at servere den hjemmebagte kage på. Du kan leje kaffeservice til alle livets begivenheder, barnedåb, konfirmation, fødselsdag og bryllup.
Kaffe til festen, receptionen eller en brunch, er en dansk tradition. Efter middagen serveres der på et senere tidspunkt altid kaffe med lidt sødt. Vi hygger os omkring den gode kop kaffe eller the. Du kan servere både kaffe & the i de hvide krus. De er meget enkle og klassiske, og passer sammen med alle mine stel. De kan komme i opvaskemaskinen efter endt leje.
Hvis du skal servere noget lækkert til kaffen kan du leje en frokosttallerken. Hvis du har lejet tallerkner samtidig, kan du vaske frokosttallerkenen op, og bruge den til kaffen.

Leje af kaffekrus & thekrus

De hvide assorterede krus med forskellige mønstre er klassiske og smukke at stille på kaffe bordet. De er gode at drikke af, også er de velegnet til både kaffe og the. De er lette at rengøre, da de efter endt brug, kan komme i opvaskemaskinen.
Jeg vil ikke anbefale, at du dækker med kaffekrus, det skaber en rodet borddækning, hvis der står kaffekrus rundt omkring. Enten kan du vælge at stille dem på et kaffebord, med al tilbehør til kaffen, eller de kan deles rundt, hvis kaffen serveres ved middagsbordet.

Leje af termokander

Du kan leje den klassiske termokande i stål, som du kan stille på kaffebordet eller stille den rundt ved bordene. Når der serveres kaffe i krus, skal der beregnes mere kaffe.

Leje af kageopsats

Du kan leje kageopsats i hvid porcelæn og i sort skifer. Den hvide er den helt klassiske, som vi har kendt i generationer. Den sorte i skifer er den rå udgave af en kageopsats. Du kan leje den opsats, som du mener passer i stilen til din borddækning. Det er meget praktisk at servere småkager, macarons, muffins m.m. på en kageopsats. Du anvender højden på serverings bordet, endda i flere etager. Samtidig ser det flot ud, at der er dækket op i flere højder. Kageopsatsen er rigtig fin til receptionen, og til det store kagebord.
    Kurv
    Din kurv er tomLej produkter