Vi holder ferielukket fra den 9. august til 19. august. Vi modtager ikke flere ordrer i den periode.
Ingen depositum
Betal først efter din fest
Levering i hele Danmark
Videoguide sådan lejer du service
  • Ingen depositum
  • Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark

Udlejning af tallerkner

Skal du holde fest kan du leje tallerkner i flere forskellige materialer og farver. Du kan leje hvidriflet tallerken fra Royal Copenhagen. Musselmalet blå fra Royal Copenhagen, stentøjstallerken i grå, dækketallerken i bejdset egefiner, brødbræt i bæredygtig rå ubehandlet rest egetræ. Alle vores spisetallerkner kan tåle opvaskemaskine.
Du kan leje til alle livets begivenheder, Barnedåb, Konfirmation, Fødselsdag. Bryllup eller til en hyggelig middag derhjemme ved spisebordet.
Lækker mad kræver en smuk tallerken. Tallerknerne er med til at skabe personlighed til din borddækning.

Hvordan vælger jeg de rigtige tallerkner?

Som udgangspunkt skal du have styr på hvilken mad du vil servere for dine gæster. Hvis du skal have flere retter mad, skal du bruge flere tallerkner. Hvis du er i tvivl om, hvilke størrelse tallerkner du skal dække med,og hvor mange, så spørg kokken til råds. Det er også vigtigt at vide, om maden bliver portionsanrettet. Hvis skal du måske dække dit bord med en dækketallerken, sådan der stadig skabes en stemning til din borddækning. Et tomt bord uden tallerkner, skaber ingen hygge. Du kan også vælge at dække med en middagstallerken, også stille forretten, når den bliver serveret,oven på den tallerknen som bordet er dækket med.

Hvor mange tallerkner skal jeg leje?

Det er menuen, der afgør hvor mange tallerkner du skal leje. Hvis du skal have flere retter, skal du leje flere tallerkner i flere størrelser. Du kan også sagtens nå at vaske nogle tallerkerne op undervejs, imellem retterne.
Jeg anbefaler, at du lejer en tallerken til forret og en til hovedretten, en frokost tallerken og en middags tallerken. Du kan vaske frokosttallerkenen op undervejs, og bruge den igen til desserten.
Det er vigtigt, at hvis du vælger større vaser, at du er opmærksom på, at blomsterne ikke dækker, sådan at gæsterne ikke kan tale og se hinanden. Du skal også huske at leje vaser til pynt rundt omkring i festlokalet, til vinduer, gave bord og måske på toiletterne. Vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige vaser og det antal du skal bruge til din fest.

Hvilke tallerkner kan jeg leje?

Hvis du er i tvivl om, hvilke tallerkner du skal leje til din fest, er du meget velkommen til at booke en tid i min Showroom. Her har du muligheden for at se alle tallerkner, og jeg giver gerne gode råd og vejledning.

Leje af trædækketallerken

En rustik, rå og bæredygtigt valg til din borddækning. Den varme træfarve fra en trædæktallerken som du skimter under middagstallerknen, giver masser af hygge til din borddækning. Den er flot sammen med mine hørduge i både hvid og natur. Men du skal være opmærksom på, at de optager mere plads på bordet. De passer bedst til borde på minimum 90 cm brede, eller til runde borde, afhængig af hvilken bordpynt du har valgt.

Leje af hvidriflet fra Royal Copenhagen

Du kan leje de hvide klassiske tallerkner i porcelæn fra Royal Copenhagen. Den hvide tallerken er altid et hit på de danske festborde. Du kan mikse tallerknen med alle mulige farver og materialer. Du kan også kombinere den sammen med mine stentøjstallerkner. Hvis du er i tvivl, kan du altid vælge den hvide tallerken på mine hvide hørduge

Leje af stentøjstallerken

En smuk grå rustik tallerken med grå nister på bagsiden i nordisk design. Den er belagt med glasur på spisefladen, som gør at den ikke laver uudholdelige lyde når du skærer med en kniv. Et meget populært valg til din borddækning. Den grå farve er meget taknemlig at dække med, uden den tager magten fra det andet service på bordet. Den passer meget godt i stilen sammen med mine hørduge og hørservietter. Dæk bordet med stentøjstallerknen og kombiner med den røgfarvede vinglas

Lej eksklusive vintage tallerkner til din fest

Skab en uforglemmelig oplevelse ved at leje vintage tallerkner med unikke motiver, herunder nogle med smukke guldkanter og blomstermønstre. Vores samling omfatter ældste tallerkener fra det 19. århundrede, hentet fra anerkendte brands som Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl, Rørstrand og gamle engelske stel. Alle tallerkener er af høj kvalitet, uden slitage, nøje udvalgt af en tidligere antik forhandler. Antik forhandleren har skrevet årstal og navn, på det specifikke stel, hvilket tilføjer en unik historie til din begivenhed. Vores vintage tallerkner er ideelle som middagstallerkener eller som en stilfuld frokosttallerken, der lægges oven på den hvidriflede tallerken fra Royal Copenhagen. For en romantisk stil anbefales det at kombinere disse vintage tallerkner med en rosa hørserviet og en hvid hørdug. Alternativt kan du skabe en elegant og klassisk stil, ved at holde hele borddækningen i hvide nuancer. En hvid hørdug, en hvid hørserviet , og hvide blomsterdetaljer. Lad de unikke detaljer på hver tallerken komme til deres ret og skab en unik oplevelse for dine gæster. Gør din begivenhed ekstraordinær med vores udvalg af vintage tallerkner, der fortæller historien bag hvert måltid.

Leje af brød bræt

Brødbrædt - et smukt og bæredygtigt tilvalg til din borddækning. Brødbrædtet er i rå ubehandlet restegetræ, som giver et hyggeligt udtryk til din borddækning. Den er også med til at pynte på dit bord. Det er en gammel tradition at anvende brødbrædt på bordet. Det er meget praktisk at have et sted at smøre brødet og samtidig kan ligge det tilbage på brødbrædtet. Hvis du lejer brødbrædt skal du være opmærksom på, at kuverten til 1 person, optager mere plads. Måske kan der sidde en person mindre vet et rundt bord.
    Kurv
    Din kurv er tomLej produkter