Vi holder ferielukket fra den 9. august til 19. august. Vi modtager ikke flere ordrer i den periode.
Ingen depositum
Betal først efter din fest
Levering i hele Danmark
Videoguide sådan lejer du service
  • Ingen depositum
  • Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark

Serviceudlejning i Skive, tæt på dig

Er du på udkig efter et service til din næste fest eller arrangement i nærheden af Skive, der har alt til borddækning, som kan sætte stemning for jeres borddækning? Så kontakt mig vi har også et showroom.
ByBit hoved
20 års erfaring med serviceudlejning
Bit dahl ved bord ved vandet

Bliv inspireret af borddækninger

Anmeldelser fra mine kunder

Birgit, Vinderup
Vi havde en dejlig fest og gæsterne var imponeret over bordet 😊 Det er en skøn fornemmelse at holde en fest hvor bordet i sig selv er en oplevelse. Jeg er ovenud tilfreds med din service og positive tilgang/hjælp med at finde det rigtige til bordet.
Linda, Herning
Vi lejede hørduge og glasvaser til konfirmation. Super fin kvalitet på dugene.Nem levering og nem returforsendelse. Vi lejer gerne hos By Bit igen en anden gang
Restaurant Brøddan, Gudhjem
Leje af stofservietter i hør i farven lys natur. Vi har været fuldt tilfredse med dit produkt inkl. levering og retur forsendelse. Da vi er en restaurant med lejlighedsvise selskabs bookinger med individuelle ønsker til borddækning lejer vi duge og stofservietter efter kundens ønske. Derfor er det vigtigt,at vi kan regne med en god og stabil service og produkter af god kvalitet. Vores oplevelse hos By Bit Serviceudlejning lever op til vores krav.
Louise, Ålsgårde
Vi har brugt Bits smukke tallerkner og glas til vores konfirmation. Og bordene så fantastiske ud :-) Levering og returnering af service var enkel og nem. Bit er meget hjælpsom og nem at komme i kontakt med. Vi er yderst tilfredse og kan kun anbefale By Bit.
Nina, Valby
Vi lejede diverse service, lysestager, hørduge og hørservietter fra By Bit. Det forløb så gnidningsfrit, og nemt med bestilling, levering og retur forsendelse. Vi fik de smukkeste borde til vores bryllup. Jeg kan varmt anbefale at benytte By Bit - Tak.
Laila, Bagsværd
Vi har været super glade for at leje service hos Bit og vil helt klart gøre det igen. Hun har et fint udvalg af nogle flotte kvalitetsting og hendes service er helt i top. Tak Bit, for en super god oplevelse med at leje service hos dig. Du har nogle flotte ting af høj kvalitet, og din service er helt i top. Vi vender helt sikkert tilbage til dig når vi skal holde fest igen

Anna & Rasmus, Randers
Det har været en fornøjelse at leje service ved Bit. Bestilling foregår nemt og enkelt via overskuelig hjemmeside, Bit er hurtig til at svare på henvendelse og er utrolig fleksibel ift afhentning/returnering. Servicen er virkelig flot samt pænt holdt og rent. Vi kørte til og fra Randers, for at afhente service, hvilket har været køreturen værd. Alt i alt skabte servicen en rød tråd, igennem vores borddækning. Vi er ovenud tilfredse
Louise, Skovlunde
Vi havde lejet duge og servietter hos Bit, og alt fungerede bare perfekt. Det hele kom i god tid, i en super praktisk indpakning, så det hele også var virkelig nemt at returnere. Duge og servietter var rene og lækre, og der var en lille hilsen vedlagt, så man bliver i ekstra godt humør når man åbner kassen.
Bit dahl ved bord med ved vandet

Serviceudlejning i dit lokal område

Vi tilbyder udlejning af service til din fest eller arrangement, og vi er en lokal virksomhed med 20 års erfaring i at sætte den rigtige stemning til din fest eller arrangment, lej eller kom forbi mit showroom og se vores borddækninger.

Serviceudlejning i Skive omegn

Er du på udkig efter pålidelig og professionel serviceudlejning i Skive? Så er du kommet til det rette sted førsteklasses service til fester og arrangementer i Skive og det omkringliggende område. Vi har alt du skal bruge til dit festbord.

Hvad koster vores service at leje?

Priserne på leje af service kan du se direkte på hjemmesiden, ved at lægge alle de ønskede produkter i kurven. Ingen skjulte priser på service. Hos By Bit betaler du først efter, din fest er afholdt, og du betaler intet depositum.

Hvordan fungerer afhentning og aflevering af varer

Du afhenter/returnerer efter aftale. Hvis der ikke er nogen på adressen på det aftalte tidspunkt, bliver dine varer stillet i vareindlevering med navn. Der udleveres en kode. Efter brug stilles det tilbage i vareindlevering senest mandag kl.12.

Hvordan modtager jeg fakturaen for min serviceudlejning, og hvilk betalingsmetoder accepterer I

Når dine varer er tjekket, sender vi en faktura på mail, mod kontant betaling. Du kan betale via mobilepay eller bankoverførsel.

Er der nogen specifikke tidspunkter, hvor jeg kan afhente og aflevere mine varer, eller er det døgnet rundt tilgængeligt?

Når du har fået koden udleveret, er det muligt at aflevere når det passer dig.

Kan jeg reservere de ønskede varer direkte på jeres hjemmeside, og er der nogen depositumskrav ved reservation?

Du kan lave en forespørgsel på www.bybit-serviceudlejnig.dkl og reservere de varer du ønsker. Du modtager en ordrebekræftelse på mail, når din ordre er godkendt. Dernæst modtager du en mail med afhentnings tidspunkt.
    Kurv
    Din kurv er tomLej produkter