Vi holder ferielukket fra den 9. august til 19. august. Vi modtager ikke flere ordrer i den periode.
Ingen depositum
Betal først efter din fest
Levering i hele Danmark
Videoguide sådan lejer du service
  • Ingen depositum
  • Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark

Udlejning af lysestager

Skal du holde fest, kan du leje lysestager i mange forskellige varianter og materialer, som passer til alle livets fester. Du kan leje glas lysestager, porcelæn lysestager, messing lysestager, Lyngby porcelæn lysestager, Kähler lysestager, genbrugs lysestager, træ lysestager og kobber stager. De fleste af vores lysestager kan gå i opvaskemaskinen efter din fest.
Du kan leje til barnedåb, konfirmation, fødselsdag, bryllup og måske til en hyggelig aften med vennerne derhjemme. Lysestager er absolut med til at skabe den hyggelige stemning ved enhver festlig lejlighed, og er en tradition til alle danske begivenheder, uanset om det er sommer eller vinter. Vi tilbyder leje af lysestager, men ingen lysestager uden vaser. Vi har også et stort udvalg af vaser som passer til lysestagerne, se vores udvalg af vaser
Når du vælger at leje lysestager er det også meget vigtigt, at du vælger et kvalitets lys til dine lysestager. Vi har et stort udvalg i danske kvalitets lys, soya lys og LED lys til dine stager. Vi har også danske hånddyppede lys i forskellige designs, længder og farver. Hvis du mangler hjælp til lys, kan du sende en besked til udlejning@bybit.dk

Hvordan vælger jeg de rigtige lysestager?

Når det grundlæggende er på plads, service, glas, duge og servietter, kan du ud fra den stil du har valgt, finde de lysestager som du gerne vil dække dit bord med. Det er vigtigt, at du sørger for, at lysets skær ikke rammer gæsternes øjne, når de sidder ved bordet. Hvis du vælger store 5 armede lysestager, er det vigtigt, at de enten er højere end den linie, hvor gæsterne kigger på hinanden, eller lavere end den linie.
Lysestager er med til at skabe den røde tråd i din borddækning, og er et af de elementer som giver gæsterne den store oplevelse. Lysestager er smag og behag – du skal helt sikkert vælge de lysestager i det materiale som du allerbedst kan lide.

Hvor mange lysestager skal jeg leje?

Det er meget afhængig af årstid, antal gæster ved bordet og hvilke borde der anvendes til festen. En ”gammel ” tommelfinger regel ca. 1 lysestage og 1 blomster arrangement ved ca. 8 personer. Jeg plejer at anbefale, i de mørke måneder skal vi anvende flere lysestager til bordet – og i de lyse måneder skal vi have mindre lys og flere blomster. Men det vigtigste er, at din borddækning bliver som du ønsker.
Men i dag dækker vi med mange små forskellige lysetager, og stiller lysestagerne hen langs bordet skiftevis med vaserne. Her vil jeg anbefale ca. 2 lysetager til et standard bord på 180-200 cm lang. Hvis i sidder ved runde borde er lysestagerne placeret i den midterste cirkel på bordet. Hvis du lejer 5 armede sølvstager eller Kubusstagen, vil jeg anbefale 1 lysetage til bordet. Vil du leje andre lysestager til det runde bord, vil jeg anbefale, at du dækker med 3 eller 5 lysestager, fordelt rundt i cirklen. Her kan du tilføje små fyrfadstager, som du kan trække længere ud mod gæsterne.
Du skal også huske at leje lysestager til at skabe hygge til vindueskarme og andre rum, entreen og toiletterne for at skabe den helt rette stemning. Jeg vil ikke anbefale høje lysestager til gavebordet, lys, ivrige gæster og papir er ikke den rette sammensætning. Jeg vil klart anbefale en smuk buket i en smuk vase til at pynte på gavebordet.

Hvilke lysestager kan jeg leje

Hvis du er i tvivl om hvilke lysestager du skal leje til din fest, er du meget velkommen til at booke en tid i min Showroom. Her har du muligheden for at se alle lysestagerne og jeg gir gerne gode råd og vejledning.

Vores udvalg af lysestager

Skal du holde en fest, så tilbyder vi at du kan leje glas, leje vinglas, leje champagneglas, leje ølglas og leje vandglas. Du kan også leje vinglas og vandglas i farver. Men du er også velkommen til at booke et uforpligtende møde, for at finde ud af  hvilke glas der passer til jeres store dag.

Leje af Vintage messing lysestager

Hvis du vil skabe et bæredygtigt og råt look til din borddækning, kan du vælge vores messing lysestager i assorteret designs. De er alle genbrugs lysestager og er forskellige i udtryk og design, et meget populært valg til festborde. De giver et rustikt udtryk til din borddækning og passer rigtig godt sammen med vores hørduge og hørservietter. De er også med til at skabe højde til din borddækning. Lysestagerne er ikke pudset, det er med til at give det rå udtryk. Hvis du vælger at leje messing lysestager, modtager i et miks af de forskellige designs og højde på lysestagerne.

Leje af By Lassen kubusstage

Et smukt valg til dine festborde. Et dansk ikon, som er enkel til din borddækning og giver den helt klassiske stil som vi aldrig bliver trætte af. Den er meget velegnet til runde og firkantede borde. Du har også mulighed for at lave dekoration på selve Kubusstagen. Vi udlejer den hvide kubusstage til din fest.

Leje af Lyngby lysestage hvid

En hvid klassiker til dit festbord. Den hvide porcelæns lysestage fra Lyngby porcelæn er og bliver altid et hit på de danske festborde. Den passer fint sammen med vaserne fra Lyngby Porcelæn, som du også kan leje. Her er det også flot at mikse den hvide bestik, sammen med den hvide lysestage. Du kan mikse den hvide lysestage sammen med alle de andre lysestager som du kan leje, sølv, glas og messing. Et forskelligt miks af materialer er meget populært.

Leje af Sølv look lysestager

Lysestager med et sølv look kan du også leje til dit festbord. Du kan leje dem i forskellige højder og designs. De skaber et smukt og klassisk udtryk til din borddækning. Du kan vælge den 5 armede lysestage, eller de enkle lysestager til at stille hen langs bordet. Du kan også vælge de små sølv lysestager, som også kan anvendes til vaser.

Leje af Kobberstager

Lysestager med et kobber look, kan du også leje. De er flotte sammen med naturmaterialer, og vores hørduge og hørservietter. De passer også meget fint til et Kobberbryllup. Kobberfarven giver et varmt udtryk til din borddækning.

Leje af lysestage glas

En klassiker, hvis du ikke ved hvilken stage du skal vælge, er det bedste råd at leje en lysestage i glas, den passer til det meste.
De små lysestager i glas som vi udlejer i to højder, hvor den ene også kan anvendes som fyrfads stage. De er meget velegnet til den moderne borddækning med de lange hånddyppede lys. Det er vigtigt, at de står meget stabilt, og her er disse klassiske flotte lidt tunge lave glas lysestage med riller, meget enkle og velegnet til alle type fester. De kan også anvendes sammen med alle typer vaser som vi udlejer, og kombineres med alle de andre lysestager i vores kollektion.

Leje af fyrfadsstage i glas

Denne lille klassiske fyrfadsstage i glas er fin, hvis du er vild med mange lys til dit festbord. Du kan stille den blandt de andre lysestager hen langs bordet. Det fine enkle udtryk i glas med de små riller er et elegant valg sammen med andre materialer. Den er også meget hyggelig at stille rundt omkring i lokalet, på toiletter og andre hygge kroge i festlokalet. Du skal heller ikke bekymre dig, da fyrfadslys i stager ikke udgør en ret stor fare for ildebrand.

Leje af lysestage keramik sandfarvet

Skab hygge med keramik lysestager til høje lys Lej lysestage keramik sandfarvet, og skab en elegant borddækning, med de lave keramik lysestager, skabt specielt til høje lys. Vores keramik lysestager er meget populære, og farven passer til alle vores hånddyppede lys, vaser og hørservietter. Uanset om det er til et bryllup, fødselsdag, konfirmation eller barnedåb, er de meget populære og super let at dække et smukt bord, med disse lysetager i sandfarvet keramik. Lange hånddyppede lys, med den flotte spidse facon, klæder rigtig godt den lille karamik lysestage.

Leje af lysestage firkantet i rest egetræ

Lej danskproduceret firkantet lysestage i rustikt egetræ Gør din næste begivenhed unik og bæredygtig ved at leje vores udvalg af smukke produkter, alle danskproduceret og skabt med omtanke for både stil og miljø. Vores firkantede lysestage i rustikt egetræ, vores brødbrætbordnumre, servietringe og vores Love skilt kan alle lejes til din borddækning.
Ved at leje disse produkter undgår du ikke blot unødvendigt spild, men du vælger også en ansvarlig og miljøbevidst løsning til din begivenhed.
Så hvis du ønsker at skabe en begivenhed med bæredygtig elegance, så lej vores firkantede lysestage og tilhørende produkter i rustikt egetræ. Gør din begivenhed unik, smuk og miljøvenlig ved at leje danskproducerede, bæredygtige løsninger til din borddækning.

Leje af vintage 3 armet og enkelt messingstage

Lej enkelt og 3 armet vintage messingstager til din fest. Vores enkelte stager og 3-armet lysestager skaber det perfekte fundament for en rustik borddækning. Forstærk det rustikke udtryk med vores udlejning af guldbestik, der tilføjer elegance til din fest. Lej vores natur hørduge og natur hørservietter, og fuldend det naturlige look, der understreger den tidløse skønhed ved en rustik borddækning.
For at tilføje et ekstra strejf af bæredygtighed til din fest, tilbyder vi også leje af vaser i genbrugsglas.
Alle produkter i vores sortiment er omhyggeligt udvalgt for at skabe en harmonisk og stilfuld atmosfære. Lad vores vintage look messingstagerguldbestikhørduge, hørservietter og vaser i genbrugsglas være med til at give din borddækning tidløs skønhed.
Kontakt os i dag for at leje disse produkter til din fest, og samtidig hylde fortiden med en vintage touch!
    Kurv
    Din kurv er tomLej produkter