Vi holder ferielukket fra den 9. august til 19. august. Vi modtager ikke flere ordrer i den periode.
Ingen depositum
Betal først efter din fest
Levering i hele Danmark
Videoguide sådan lejer du service
  • Ingen depositum
  • Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark

Levering

Du kan vælge følgende leverings muligheder, når du lejer hos BY BIT.

Levering til Pakkeshop

Du kan få leveret til din nærmeste Pakkeshop efter eget valg. Din fragtpris udregnes ud fra hvad du gerne vil leje. Du modtager din pakke senest 2 dage før din fest dato ofte før.
Din levering er altid tur/retur og prisen på fragten er altid tur/retur. Der er altid vedlagt en returlabel ved din ordre i en selvklæbende plastlomme klar til brug.

Retur af pakker til Pakkeshop

Du skal returnere din pakke til Pakkeshop søndag, hvis andet ikke er aftalt.
Hvis din pakke ikke er indleveret søndag krediteres du for en ekstra leje.

Retur af pakker til Erhverv & privat levering

Du skal stille din pakke tilbage senest mandag morgen kl.8.00,efterdin fest.´Hvis andet ikke er aftalt. Hvis din pakke ikke er stillet tilbage mandag morgen, krediteres du for en ekstra leje. Vejledning står på indersiden af låget på Transportkassen.
Du kan ikke få leveret, glas og tallerkner til Pakkeshop. De skal leveres på palle.

Levering til privat

Du kan få leveret direkte til din dør, privat levering. Din fragtpris udregnes ud fra hvad du gerne vil leje. Du modtager din privat levering senest 2 dage før din fest dato ofte før.
Din privat levering er altid tur/retur og prisen på fragten er altid tur/retur. Der er altid velagt en returlabel ved din orde, i en selvklæbende plastlomme klar til brug.
Du skal altid stille transportkassen tilbage mandag morgen kl. 8, på det sted, hvor den blev leveret.
Du kan ikke få leveret glas & tallerkner leveret med privat levering.

Levering med palle

Du kan få en ½ eller 1 hel palle leveret direkte til din adresse. Det eneste det kræver er, at der kan komme en lastbil til adressen. Om din ordre skal leveres på ½ eller hel palle, udregnes ud fra størrelsen af din ordre.
Din fragtpris udregnes ud fra hvad du gerne vil leje. Du modtager din palle senest 2 dage før din fest dato, ofte før.
Din palle levering er altid tur/retur og prisen på fragten er altid tur/retur. Der er altid vedlagt en returlabel ved din ordre, i en selvklæbende plastlomme klar til brug.
Din palle skal altid være pakket og klar mandag morgen kl. 8, hvis andet ikke er aftalt. Den skal stå samme sted som den blev leveret.
Du kan få alle vores produktet leveret på en palle og de er meget forsvarligt pakket ned, da pallen er opbygget af palle rammer for at skåne alle produkterne. Pallen er lukket med en special låg, som er let at lukke pallen med.
Levering med palle er kun hvis dine varer ikke kan sende privat eller pakkeshop

Afhentning

Du kan afhente dine lejede produkter hos By Bit på adressen Østergade 35, Jebjerg 7870 Roslev efter aftale. Du kan altid afhente dine produkter senest 2 dage før din fest dato.
Du får en mail tilsendt med dato og afhentningstidspunkt.
Jeg vil normalt altid selv stå for udleveringen af de produkter som du har lejet,men hvis jeg er forhindret, vil der altid være en person som har kendskab til udlevering tilstede.
Hvis du er forhindret, eller det ikke er muligt at finde en passende dato og klokkeslæt, er det muligt at afhente i min vareindlevering, hvor du får en kode udleveret og varerne står pakket og klar til dig, med dit navn på. Det er muligt at køre helt hen til porten. Det er muligt på alle tider af døgnet, hele året rundt at afhente service hos By Bit. Du har også muligheden for at få andre til at afhente dine produkter.
Det er altid gratis at afhente og du kan nemt levere tilbage i min vareindlevering

Retur af produkter

I højsæsonen skal alle produkter være leveret tilbage senest mandagen efter din fest kl. 12 (du får besked herom )
Hvis jeg ikke er på adressen mandagen efter din fest, når du skal levere tilbage. Kan du levere tilbage på alle tider af døgnet efter aftale i min vareindlevering. Det aftales ved afhentning, hvis du leverer tilbage uden der er nogen på adressen.
Du får udleveret en kode til vareindlevering og stiller de lejede produkter tilbage efter aftale. Din ordre skal være markeret med dit navn.
Højsæson for service udlejning er fra 1. april til 1.oktober
    Kurv
    Din kurv er tomLej produkter