Vi holder ferielukket fra den 9. august til 19. august. Vi modtager ikke flere ordrer i den periode.
Ingen depositum
Betal først efter din fest
Levering i hele Danmark
Videoguide sådan lejer du service
  • Ingen depositum
  • Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark
Er du i tvivl om hvilken hørserviet du skal vælge så bestil en prøvepakke
Køb en hørserviet prøve pakke og find den farve der passer til din store dag, hjemme i dit eget hjem på video forklarer jeg det næmere

Udlejning af hørservietter

Hos By Bit kan du leje hørservietter til dit festbord servietterne passer til alle livets fester, barnedåb, konfirmation og bryllup. Du kan leje farverne lys natur, grå, hvid, gammelrosa, olivengrøn, bordeaux og mørkeblå. Vi udvider hele tiden vores sortiment efter nutidens trend og kundernes ønsker. Hørservietter kan lejes direkte på siden og leveres i hele Danmark. De er miljøcertificeret, som betyder tiltro til tekstiler – servietterne er testet for sundhedsskadelige stoffer efter Oeko-Tex Standard 100 og er i europæisk hør. Vi leverer i hele Danmark du kan bestille direkte på hjemmesiden, og vælge hvilken levering du ønsker. Du kan blandt andet få leveret direkte til Pakkeshop med vedlagt returlabel.

Sådan vælger du de rigtige hørservietter

Når du skal vælge hørservietter er det ofte begivenheden, stilen eller din smag som afgør valget af farven på hørservietten. Men grundreglen er også, at man først vælger dugens farve og derefter serviettens farve.

Hørservitter til jeres barnedåb?

Til den traditionelle barnedåb kan du vælge den blå hørserviet farve til drengen og den rosa farve til pigen. Men det er blevet meget trendy at vælge en neutral farve til dåben, du kan vælge den lyse naturfarve hørserviet, som passer både til pigen og drengen. Den olivengrønne hørserviet kan du også vælge både til pige og drenge dåb. Du kan også vælge den grå hørserviet til både drenge og pige dåb, hvis du vil tage det stilsikre valg. Hvis barnedåben skal være klassisk og stilren, vil de hvide hørservietter være et godt valg. Det er meget traditionelt at vælge den hvide farve, som signalerer det smukke klassiske udtryk.

Valg af servietter til konfirmation

Til konfirmationen kan du også tage det klassiske valg. Den blå hørserviet til drengen og den gammel rosa hørserviet til pigen. Men igen afhængig af stilen er en hel hvid borddækning til pige konfirmationen et valg, som vi har brugt i flere generationer. Stadigvæk et populært valg med den klassiske hvide hørserviet. Til konfirmationen tager man ofte udgangspunkt i konfirmandens ønsker hvad angår hør serviettens farve. Hvis konfirmanden er et naturmenneske, vælger man ofte den naturfarvede hørserviet, og har konfirmanden en yndlingsfarve er det den du skal vælge. Til konfirmation kan du vælge alle farver hørservietter, du skal vælge efter stil eller tema.  Hvis konfirmanden, sejler, fisker eller lignende er den blå hørserviet og den grå hørserviet det gode valg. Hvis det skal være den meget “pigede” konfirmation, skal du vælge den gammelrosa hørserviet. Men den olivengrønne hørserviet passer også meget fint til både pige og drenge konfirmationen, da de fleste konfirmationer er om foråret og den grønne farve er et tegn på forårsstemning.
Hvis du er vild med naturmaterialer og den naturlige stil, er den lyse natur farvede hørserviet det helt perfekte valg. Den hvide hørserviet er altid et meget populært valg. Den hvide hørserviet  tager sig altid flot ud, uanset hvordan den foldes.
Hørservietter har også den praktiske funktion, de kan tørre dine fingre, hvis de bliver snavsede under middagen. De har også den gode størrelse, de måler ca. 47*47 cm, som gør at de kan holde under hele middagen, sådan man ikke skal supplere med flere servietter. Hørservietter tilpasser sig omgivelserne, enten du lejer dem til havefesten eller den klassiske fest.
Hørservietter er et bæredygtigt valg,godt for miljøet, de kan vaskes og genbruges igen og igen.

Sådan vælger du moderne Hørservietter

Når du står over for at leje hørservietter, er det vigtigt at tage hensyn til begivenheden, din personlige stil og smag. Moderne trends indikerer, at farvevalget for hørservietten afgøres af begivenheden . En grundlæggende regel er først, at vælge farven på dugen, og derefter koordinere serviettens farve for at skabe den personlige borddækning. Vores udlejningssortiment omfatter et moderne udvalg af hørservietter i farver som hvid, knækket hvid, natur, lys natur, olivengrøn, blå, gammel rosa, bordeaux, brun og natur med et trendy mønster vævning. Disse farver giver dig mulighed for at skabe et stilfuldt og moderne udtryk, der passer til enhver lejlighed. Tjek vores store udvalg af hørservietter her, tjek de moderne farver og mønstre, der passer til din personlige smag og begivenhed. Gå på opdagelse i vores udvalg af moderne hørservietter for at fuldende din perfekte borddækning.

Servietfoldning med vores hørservietter

Hørservietter kan foldes på utallige måder. Foldningen af din hørserviet er med til at vise stilen på din borddækning. Den mest populære servietfoldning er sløjfen. Du krammer servietten sammen på midten, med spidsen opad. Du binder en knude, sådan knolden på knuden ender i midten på servietten.
Du kan også folde din serviet til en rektangel, og rulle den sammen fra den ene side til den anden. Det kræver et stykke snor ell. til at holde hørservietten på plads. Dernæst kan du stikke et stykke eucalyptus under snoren som pynt, og du kan også vedhæfte bordkortet fra By BIt på din hørserviet.
En let og elegant måde er også, at folde din serviet på midten, også folde servietten fra siden, sådan du ender med en fjerdedel af servietten. Her er det også smukt at binde et bånd omkring servietten og pynte den med naturens materialer. Du  kan også placere denne serviet ved siden af tallerkenen, på højre side af tallerkenen,ligge bestikket ovenpå hørservietten med kniven længst til højre. Hvis du ønsker mere inspiration kan du se vores videoer omkring foldning af hørservietter.

Kvalitets hørservietter

Vi udlejer hørservietter af en meget høj kvalitet. Vi udlejer hørservietter som er i 100 % naturhør, i et 300 g hør materiale. Når du anvender hør i denne kvalitet, får du det helt rigtige rustikke grove udseende og udtryk til din borddækning. Hørret er europæisk hør, og er miljøcertificeret med ISO 100, som betyder tiltro til tekstiler. Alle hørservietter kan vaskes ved 60-90 grader, og tåler tørretumbling. Den høje vasketemperatur er med til at opretholde den hygiejniske standard ved udlejning, og er også med til, at kunden altid modtager smukke og rene hørservietter uden pletter.
Hørservietter skræddersyet i Danmark og er derfor et fairtrade produkt. Alle hørservietter er rullet efter vask. Vores hørservietter er testet efter mange vask og rulning, og opretholder stadig den gode kvalitet og udseende efter utallige vask. Hørservietter får lidt patina med tiden, men det giver kun et endnu smukkere rustikt udseende til dine hørservietter.

Hørservietter er et bæredygtig valg

Hør er et bæredygtigt materiale. Det giver samtidig et rustikt og moderne udtryk til din borddækning. Det er let at pynte med hørservietten og den er god til at tørre mund og fingre med under middagen. Den har alle de egenskaber, som man forventer af en stofserviet.

Køb af hør servietter

Du har også mulighed for at købe mine hørservietter som er håndsyet i Danmark.

Hvad koster det at leje en hørserviet?

Det koster 12 kr at leje en hørserviet som måler 47*47 cm. Vask og rul er inklusiv i prisen.

Kan jeg leje hør servietter, hvis jeg bor i København?

Ja, vi leverer i hele Danmark du kan bestille direkte på min hjemmeside, og vælge hvilken levering du ønsker. Du kan få leveret direkte til Pakkeshop med vedlagt returlabel se vores videoguide om hvordan du lejer.
    Kurv
    Din kurv er tomLej produkter