Vi holder ferielukket fra den 9. august til 19. august. Vi modtager ikke flere ordrer i den periode.
Ingen depositum
Betal først efter din fest
Levering i hele Danmark
Videoguide sådan lejer du service
  • Ingen depositum
  • Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark

Hørservietter leje

Lej hørservietter i målene 45x45 cm hos By Bit til din næste fest. Du kan leje hørservietter i 5 farverne, lys natur, mørkeblå, rosa, hvid og lysegrå.

Dæk et bord med hørservietter

Dæk et smukt bord med den rustikke hørserviet som passer sammen med de fleste moderne og trendy materialer. Hørservietterne får patina med tiden, som skaber et rustikt og flot udrtyk til hørservietterne og din borddækning. Afhængig af hvilke materialer du anvender, afgør det udtrykket på din borddækning. Hørservietterne kan bruges til alle livets højtider, barnedåb, konfirmation, runde fødselsdage og bryllupper. Hørservietterne passer meget flot sammen med mine hørduge, både i materiale og farvesammensætning. Hørservietterne er i samme gode kvalitet som mine hørduge.

En moderne og enkel måde at folde dine hørservietter på er ved at binde en knude på midten af hørservietten, og ligge den på tallerkenen eller ved siden af tallerkenen, det gælder alle farver. Det er også let og enkel at folde en bestikserviet med en lomme, hvor du ligger bestikket ned i. Kan også foldes i alle farver.

Den hvide hørserviet

Lej den hvide hørserviet, den anvendes ofte til bryllup men også til konfirmation. Det er en meget klassisk og elegant borddækning til et bryllup, og stadig meget populært. Den hvide hørserviet giver et mere afslappet og rustikt udtryk end andre former for stofservietter.

Hørserviet hvid

Den lyse natur hørserviet

Lej den lyse natur hørserviet, som er den mest populære, det er ofte den vi alle forbinder med hørrets originale farve. Den er blevet meget populært til alle livets fester. Den er så smuk og rustik sammen med alle naturens materialer og sat sammen med alle grøftekantens flotte farver, og generelt sammen med alle former for naturmaterialer hele året rundt.

Hørserviet i lys natur

Den rosa hørserviet

Lej den rosa hørserviet, som er meget populær til barnedåb, pige konfirmationer og til den romantiske bryllup. Den er meget elegant sammen med de smukke romantiske duche farver i rosa skalaen. Den er flot både sammen med den hvide og den naturfarvede hørdug

Hørserviet gammel rosa

Den mørkeblå hørserviet

Lej den mørkeblå hørserviet, som får vores tanker hen på kysten, havet og Limfjorden. Den er så fin at sætte sammen med skaller, strandsand og siv fra vandkanten. Den passer også utrolig flot til en fest i Vandkants Danmark, hvor der er lyseblå himmel og mørkeblå vand. En havefest med udsigt til vandet eller tæt på strandkanten, der vil den mørkeblå hørserviet være det helt rigtige valg. Den er også rigtig fin til drenge barnedåb og drenge konfirmationen. Den mørkeblå serviet går aldrig af mode, den er ligesom musselmalet fra Royal Copenhagen et sikkert valg til din fest.

Hørserviet i blå

Den grå hørserviet

Lej den mørkeblå hørserviet, som får vores tanker hen på kysten, havet og Limfjorden. Den er så fin at sætte sammen med skaller, strandsand og siv fra vandkanten. Den passer også utrolig flot til en fest i Vandkants Danmark, hvor der er lLej den lysegrå hørserviet, som er et elegant, klassisk og let valg til din borddækning. Hvis man er i tvivl, falder valget ofte på den lysegrå hørserviet, et sikkert og let valg, hvor du kan anvende alle former for blomster og farver. Det er også en farve som er og har altid været klassisk i mange festers borddækning. Grå er flot at pifte op med alle farver, og den kan sagtens bære alle de stærke farver til din borddækning.

Hørserviet grå

Hvorfor hør er et bæredygtig materiale

Bæredygtig valg
Hør er et bæredygtigt materiale, og et af de ældste tekstiler i hele verden. Hørfibre er meget længere end alle andre fibre og derfor næsten uopslidelige. De fleste af os kender til de gamle hørduge og hørservietter, som er gået i arv fra generation til generation. De har fået patina, men er stadig smukke og rustikke i udseendet og går aldrig af mode.

Høj kvalitet
Alle hørservietter som du lejer er af den allerbedste europæiske hørkvalitet. De er alle fra 250-300 g ægte 100 % naturhør. Det er også med til, at de får den helt rigtige rustikke udtryk. Det er et fairtade produkt, de er alle syet i Danmark. De bliver vasket ved temperaturer fra 60-90 grader, sådan vi er sikker på, at de er rene og fri for bakterier.

Miljø godkendt
Hørservietterne er miljøcertificeret, som betyder tiltro til tekstiler – alle mine hørservietter er testet for sundhedsskadelige stoffer efter Oeko-Tex standard 100. Kontrol på internationalt plan, som er skabt for at udligne de miljømæssige krav der er rundt om i verden.

Hørservietter vaskes fra 60-90 grader
Hørservietterne bliver vasket ved temperaturer fra 60-90 grader af hygiejne mæssige årsager. Sådan vi er sikker på, at de er rene og fri for bakterier, når de skal lejes ud til kunden. Og selvfølgelig også fordi, vi skal være sikker på at de er rene når de sendes videre til næste kunde. Alle hørservietterne er også hånd rullet. Hørservietterne bliver hånd sorteret inden de pakkes og sendes ud til kunden. Vi har egen kvalitets kontrol på alle hørservietter.

Lej hørservietter fra By Bit

Levering i hele Danmark
Hos By Bit udlejer vi hørservietter rundt i hele Danmark. Vi leverer til Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Fyn og Sjælland. Til alle byer i hele Danmark. Vi leverer i transportkasser i et robust materiale som er tætte, og der kan ikke komme snavs og vand ind i kasserne. Der er heller ingen risiko for, at transportkasserne tager skade under fragten.

Levering og retur
Vi leverer til din nærmeste Pakkeshop, hvor du kan afhente dine lejede hørservietter om torsdagen, hvor du skal afholde din fest lørdag eller søndag. Der er vedlagt en udprintet retur label, som du kan sætte ind i plastlommen på transportkassen, sådan du let kan returnere kassen uden at skulle være i nærheden af en printer. Der er vedlagt 2 strips, sådan du let og forsvarligt kan lukke kassen. Du kan også afhente dine lejede hørservietter hos By Bit i Landsbybutikken eller i vareindlevering efter aftale.

Sådan lejer du
Du kan leje hørservietter direkte på min webshop og booke med det samme. Du modtager indenfor 2 dage en ordrebekræftelse på mail med diverse oplysninger på fragt, levering, returnering og betaling. Men du betaler først efter endt leje.

Hvis du mangler råd og vejledning i forhold til at leje hørservietter, er du altid meget velkommen til at kontakte Bit på bit@bybit.dk eller på +4520787160.

Se lignende artikler
februar 2, 2024
Borddækning med naturmaterialer
oktober 26, 2021
Borddækning konfirmation
    Kurv
    Din kurv er tomLej produkter