• Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark
  • 15 års erfaring
  • Ingen depositum
Se vores videoguide hvordan du lejer produkter

Hørduge

Hørduge giver et smukt og rustikt udseende til din borddækning. Et bæredygtigt og naturligt valg til dine gæster.
Filtrer

Viser alle 2 resultater

Læs mere omkring hørduge

Leje af hørduge

Lej hørduge i natur og hvid i målene 150×235 cm hos By Bit til din næste fest. Hørdugene passer til et bord til ca. 6 personer, et bord på typisk 180 – 200 cm lang og max 110 bred.

Hvis du har et festbord på Ø 150 cm eller Ø 160 cm, kan du ligge 2 duge på et bord, en på hvert led. Hvis du syntes, at dugen hænger for meget ned, kan jeg anbefale at samle dugen og binde den med en grov snor, tyl eller hvad der passer til din borddækning.

Du har også mulighed for at købe mine hørduge her


Dæk et smukt festbord med den rustikke hørdug

Dæk et smukt festbord med den rustikke hørdug som med tiden får patina
den bliver smukkere og blødere efter hver vask. Det giver dugen charme og er med til at give det rustikke og naturlige udtryk, som passer lige ind i tiden.

Hørdugens struktur er med til at give det nordiske udtryk til din borddækning. Du kan anvende dugen sammen med alle materialer eks. Keramik eller porcelæn og det giver hver sit rustikke udtryk til din borddækning. Du kan dække med den stilrene og klassiske hvide hørdug og ændre udtrykket med en hørserviet i en anden farve, for at skabe kontraster.

Eller du kan dække med den naturfarvede og skabe et helt andet udrtyk. Men uanset hvilken kontrast du vælger giver hørrens naturlige struktur en smuk afslappet, og hyggeligt moderne udtryk til din borddækning. Hørdugen kan bruges til alle livets begivenheder, barnedåb, fødselsdag, konfirmation og bryllupper. Du kan også anvende dugen til hverdag.

Hør er et bæredygtigt materiale

Hør er et af de ældste tekstiler i hele verden. Hørdugen passer flot sammen med hørservietter i samme kvalitet og du kan sætte alle farver til den skønne naturfarve. Hørfibre er meget lange (længere end alle andre fibre) og derfor meget stærke og næsten uopslidelige, og har en meget længere levetid end bomuld.

Du kender måske til de gamle kvalitets hørduge som har fået patina med tiden. Mine duge er i 250 gram hør, en rigtig god og kraftig kvalitet, som giver det helt rigtige rustikke udtryk. Det medvirker også til, at hørdugen ikke er gennemsigtig når du ligger den på en farvet bordplade. De er i 100 % naturhør i den originale farve, et fairtrade produkt som er skræddersyet i Danmark. De er miljøcertificeret, som  betyder tiltro til tekstiler – mine hørprodukter er testet for sundhedsskadelige stoffer efter Oeko-Tex Standard 100 og er i europæisk hør.

Kontrol på international plan, som er skabt for at udligne de miljømæssige krav der er rundt om i verden. Alle mine hørduge er vasket ved minimum 60 grader og nogle gange endda helt op til 90 grader. Vi sørger for vask og rulning af dugene. Det er med i prisen. Det er på grund af hygiejne og bakterier at de vaskes ved så høje temperaturer. Det er selvfølgelig også for at være sikker på, at alle dugene er rene, når der skal dækkes borde med dem hos næste kunde. Alle dugene er håndsorteret,og vi har egen kvalitetskontrol på alle hørduge inden de sendes afsted til næste kunde, sådan at vi er sikker på, at hørdugen er 100 % klar til at blive lagt på det næste festbord.

Levering til hele Danmark

Hos By Bit leverer vi hørduge rundt i hele Danmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Fyn og Sjælland. Til alle byer i hele Danmark. Vi leverer i velegnet og robust emballage til din nærmeste pakkeshop. Hvis du skal holde din fest om lørdagen modtager du dine hørduge om torsdagen, hvis det ikke passer ind i planlægningen, leverer vi efter aftale. Der er vedlagt en returlabel, som du sætter ind i plastlommen på fragtkassen, sådan du let kan returnere pakken tilbage til Pakkeshop. Vi har vedlagt 2 strips, sådan du let kan lukke emballagen forsvarligt. Det er også altid muligt at afhente hos By Bit efter aftale.
Du kan leje hørduge direkte på min webshop og booke direkte. Du sender en forespørgsel og modtager en ordrebekræftelse på mail indenfor 2 dage, hvor de nødvendige oplysninger er påført. Du betaler ikke depositum hos By Bit, du betaler først efter endt leje. Du kan regulere i ordren op til 14 dage før du skal anvende produkterne. Der kan gælde andre regler i højsæsonen.
Hvis du har problemer med hvordan du udregner antal af duge, og mangler gode råd er du altid velkommen til at kontakte By Bit.
    Kurv