Vi holder ferielukket fra den 9. august til 19. august. Vi modtager ikke flere ordrer i den periode.
Ingen depositum
Betal først efter din fest
Levering i hele Danmark
Videoguide sådan lejer du service
  • Ingen depositum
  • Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark

Hørduge

Hørduge giver et smukt og rustikt udseende til din borddækning. Et bæredygtigt og naturligt valg til dine gæster.

Leje af hørduge

Lej hørduge i natur, hvid og grå i målene 150×240 cm hos By Bit til din næste fest. Hørdugene passer til et bord til ca. 6 personer, et bord på typisk 180 – 200 cm lang og max 110 bred. Hvis du har et festbord på Ø 150 cm, Ø 160 cm eller Ø 180 cm, kan du leje hørdugene på 230x230 cm eller hørdugene på 250x250 cm. Hvis du syntes, at dugen hænger for meget ned, kan jeg anbefale at samle dugen og binde den med en grov snor, tyl eller hvad der passer til din borddækning. Du har også mulighed for at  købe mine hørduge her

Dæk et smukt festbord med den rustikke hørdug

Dæk et smukt festbord med den rustikke hørdug som med tiden får patina den bliver smukkere og blødere efter hver vask. Det giver dugen charme og er med til at give det rustikke og naturlige udtryk, som passer lige ind i tiden.

Hørdugens struktur er med til at give det nordiske udtryk til din borddækning. Du kan anvende dugen sammen med alle materialer eks. Keramik eller porcelæn og det giver hver sit rustikke udtryk til din borddækning. Du kan dække med den stilrene og klassiske hvide hørdug og ændre udtrykket med en hørserviet i en anden farve, for at skabe kontraster.

Eller du kan dække med den naturfarvede og skabe et helt andet udrtyk. Men uanset hvilken kontrast du vælger giver hørrens naturlige struktur en smuk afslappet, og hyggeligt moderne udtryk til din borddækning. Hørdugen kan bruges til alle livets begivenheder, barnedåb, fødselsdag, konfirmation og bryllupper. Du kan også anvende dugen til hverdag.

Hør er et bæredygtigt materiale

Hør er et af de ældste tekstiler i hele verden. Hørdugen passer flot sammen med hørservietter i samme kvalitet og du kan sætte alle farver til den skønne naturfarve. Hørfibre er meget lange (længere end alle andre fibre) og derfor meget stærke og næsten uopslidelige, og har en meget længere levetid end bomuld.

Du kender måske til de gamle kvalitets hørduge som har fået patina med tiden. Mine duge er i 250 gram hør, en rigtig god og kraftig kvalitet, som giver det helt rigtige rustikke udtryk. Det medvirker også til, at hørdugen ikke er gennemsigtig når du ligger den på en farvet bordplade. De er i 100 % naturhør i den originale farve, et fairtrade produkt som er skræddersyet i Danmark. De er miljøcertificeret, som  betyder tiltro til tekstiler – mine hørprodukter er testet for sundhedsskadelige stoffer efter Oeko-Tex Standard 100 og er i europæisk hør.

Kontrol på international plan, som er skabt for at udligne de miljømæssige krav der er rundt om i verden. Alle mine hørduge er vasket ved minimum 60 grader og nogle gange endda helt op til 90 grader. Vi sørger for vask og rulning af dugene. Det er med i prisen. Det er på grund af hygiejne og bakterier at de vaskes ved så høje temperaturer. Det er selvfølgelig også for at være sikker på, at alle dugene er rene, når der skal dækkes borde med dem hos næste kunde. Alle dugene er håndsorteret,og vi har egen kvalitetskontrol på alle hørduge inden de sendes afsted til næste kunde, sådan at vi er sikker på, at hørdugen er 100 % klar til at blive lagt på det næste festbord.

Levering til hele Danmark

Hos By Bit leverer vi hørduge rundt i hele Danmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Fyn og Sjælland. Til alle byer i hele Danmark. Vi leverer i velegnet og robust emballage til din nærmeste pakkeshop. Hvis du skal holde din fest om lørdagen modtager du dine hørduge om torsdagen, hvis det ikke passer ind i planlægningen, leverer vi efter aftale. Der er vedlagt en returlabel, som du sætter ind i plastlommen på fragtkassen, sådan du let kan returnere pakken tilbage til Pakkeshop. Vi har vedlagt 2 strips, sådan du let kan lukke emballagen forsvarligt. Det er også altid muligt at afhente hos By Bit efter aftale, læs mere om vores leveringsmuligheder.
Du kan leje hørduge direkte på min webshop og booke direkte se hvordan i vores videoguide . Du sender en forespørgsel og modtager en ordrebekræftelse på mail indenfor 2 dage, hvor de nødvendige oplysninger er påført. Du betaler ikke depositum hos By Bit, du betaler først efter endt leje. Du kan regulere i ordren op til 14 dage før du skal anvende produkterne. Der kan gælde andre regler i højsæsonen.
Hvis du har problemer med hvordan du udregner antal af duge, og mangler gode råd er du altid velkommen til at kontakte By Bit.

Hvad koster det at leje en hørdug?

Det koster fra 125, kr at leje en hørdug i målene 240x150 cm i hvid, natur og grå. Du kan leje en hørdug i målene 145x145 cm, 230x230 cm og 250x250 cm.i hvid og natur til runde borde.

Leje af hørduge til runde borde

Det er blevet meget populært at leje hørduge til runde borde. Runde borde skaber en hyggelig stemning, og man føler sig tættere på de andre gæster ved bordet. Godserne og de store selskabslokaler har ofte runde borde til deres fest arrangementer.
Vi udlejer hørduge til runde borde som passer til borde fra Ø120cm – Ø180 cm. Der sidder fra 6-12 personer ved disse borde. Hvis hørdugene bliver for lange, kan du binde dem op med en hørsnor, bånd tyl eller noget andet. Hvis bordbenet er i midten af det runde bord, kan du samle stoffet, og binde det omkring benet i midten. Vores hørduge til runde borde kan du leje i farverne natur og hvid. De har en lille ubetydelig skaring på midten af stoffet, men det har ikke nogen betydning for din borddækning.Vi har valgt denne løsning, fordi vi gerne vil sikre vores kvalitet af vores hørduge. Den europæiske 100 % hør ISO 100 certificeret findes ikke i store bredder. Derfor har vi lavet den lille skaring på midten af hørdugen, for at bibeholde den gode ægte kvalitets hør med de stærke fibre.

Leje af hørduge til stå borde

Vi lytter til vores kunder, og de ønsker at leje natur farvede hørduge til ståborde. Ståbordene anvendes til eks. receptioner, prisuddelinger, til før festen ved bryllups receptioner o.l. Det er typisk et bord man samles omkring, med en drink, øl og en hyggelig samtale. Til de store Events er der typisk helt op til 30 ståborde, hvor gæsterne samles inden det går løs.
Det er et smukt og naturligt udtryk med hørduge på ståbordene, det signalerer omtanke for miljøet. Hørduge i natur til ståbordene måler 145x145 cm, og passer perfekt til ståbordene.

Er vask og rul af hørdugen inklusiv?

Når du lejer en hørdug er den klar til at ligge på dit festbord. Vi sørger for vask og rul.

Kan jeg få leveret hørduge i hele Danmark?

Ja, du bestiller direkte på min hjemmeside og du får leveret til nærmeste Pakkeshop. Vi leverer til hele DK. Du kan vælge mellem forskellige leverings muligheder når du bestiller på min hjemmeside.

Hvorfor leje hørduge fra By Bit?

Hør er et bæredygtigt materiale, læs mere om hvorfor det er bæredygtig at leje service. Mine hørduge er i Europæisk hør i den allerbedste kvalitet. Et fairtrade produkt, syet i DK. Hørduge giver den moderne,rustikke og naturlige stemning til din borddækning.
    Kurv
    Din kurv er tomLej produkter