• Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark
  • 15 års erfaring
  • Ingen depositum
Se vores videoguide hvordan du lejer produkter

Betingelser

Kære kunde

Lejebetingelser:
Der medfølger altid en ordreseddel på de varer, man får leveret. Det vil være en god ide, at gennemgå det leverede, når man modtager ordren. Det er lejers ansvar når først varen er modtaget. En gang leje er typisk fra tors/man. Reklamationer godtages ikke efter brug.
Kunden skal pakke og levere varerne tilbage i det emballage, som varerne er udleveret i.

Afbestilling af varer :
Senest 8 dage før aflevering/afhentning er det sidste frist for afbestilling af varer. Men tilføjelser er muligt indtil dagen før afhentning.I højsæsonen er det senest 14 dage før aflevering/afhentning af ordren, at det er muligt at ændre antal m.m.

Ituslået/beskadigede varer: Kunden er erstatningspligtig over for de varer som er lejet hos BY BIT. Erstatnings prisen er gældende dagspris på det enkelte produkt.

Beløbet vil fremgå af fakturaen.

For en god ordens skyld, kan det være en god ide, at undersøge hvilke forsikringer man har tegnet. De fleste har en forsikring som dækker skader på produkter som er lejet.

Transport :
Hvis varerne skal leveres, kontakt mig for pris.Kunden har altid mulighed for selv at afhente/aflevere varerne på Østergade 35, Jebjerg. (efter aftale)

Rengøring/opvask
Nogle produkter kan ikke komme i opvaskemaskinen og andre produkter kræver en speciel rengøring. Hvis du lejer nogle af disse varer, medfølger der en vejledning til de enkelte produkter.

Jeg ønsker at udleje produkter af høj kvalitet, som du vil glæde dig til at sætte på bordet. Derfor er det vigtigt, at vi sammen hjælper hinanden med at passe på produkterne, sådan at de næste kunder også får den gode oplevelse.

Mine produkter bliver alle efterset for evt. fejl eller mangler, efter tilbage levering. Efter opvask bliver de pudset efter i en miljøvenlig klud.

Hvis du som kunde overholder disse få betingelser, er det fuld tilfredshed eller pengene retur. Men det indebærer, at du kan bevise, at varen ikke lever op til de kvalitets krav som du er blevet underrettet om.

Du har mulighed for at betale dig fra opvasken og rengøring af de forskellige produkter.

Vedr. leje af stofduge :
Når du lejer stofduge, er det vigtigt, at stearinlys stilles på et ikke brændbart materiale. Hvis uheldet er ude, er det kundens pligt at oplyse ved levering/afhentning, at dugen ikke er egnet til at leje ud til den næste kunde.

Du har som kunde pligt til at erstatte dugen til gældende dagspris.Hvis du modtager en stofdug, som ikke lever op til dine forventninger, er det vigtigt, at du afleverer den adskilt fra de andre. Det er et krav, for at du/jeg kan få dugen krediteret.

Betaling :
Efter aflevering/afhentning sendes faktura på mail, og pengene overføres til min konto. Det er også muligt at betale med Mobile Pay/kontant ved afhentning/levering Betalingsbetingelser : netto kontant

Kontakt mig for nærmere oplysninger:
20 78 71 60
bit@bybit.dk

    Kurv