• Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark
  • 15 års erfaring
  • Ingen depositum
Se vores videoguide hvordan du lejer produkter

Anmeldelser

Carina, Århus C
"Vi har været meget tilfredse med By Bit. Servietterne levede helt op til de billeder, der lå på hjemmesiden, og de medfølgende strips til emballagen samt returlabel gjorde den efterfølgende returnering af servietterne utrolig nemt. Derudover var det en stor hjælp, at vi ikke selv behøvede at vaske servietterne efter brug. Vi vil helt sikkert gerne bruge By Bit igen.”
Anna, København Ø
Lysestagerne var super fine og pyntede på bordet! De kom i god tid og super nemt at sende retur da alt var sørget for. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse, som jeg kun kan anbefale.
Linda, Herning
Vi lejede hørduge og glasvaser til konfirmation. Super fin kvalitet på dugene.Nem levering og nem returforsendelse. Vi lejer gerne hos By Bit igen en anden gang.
Restaurant Brøddan, Gudhjem
Leje af stofservietter i hør i farven lys natur. Vi har været fuldt tilfredse med dit produkt inkl. levering og retur forsendelse. Da vi er en restaurant med lejlighedsvise selskabs bookinger med individuelle ønsker til borddækning lejer vi duge og stofservietter efter kundens ønske. Derfor er det vigtigt,at vi kan regne med en god og stabil service og produkter af god kvalitet. Vores oplevelse hos By Bit Serviceudlejning lever op til vores krav.
Louise, Ålsgårde
Tak, vi havde den dejligste fest.
Og tak for leje af dit smukke service.
"Vi har brugt Bits smukke tallerkner og glas til vores konfirmation. Og bordene så fantastiske ud. Levering og returnering af service var enkel og nem. Bit er meget hjælpsom og nem at komme i kontakt med. Vi er yderst tilfredse og kan kun anbefale By Bit.”

Nina, Valby
"Vi lejede diverse service, lysestager, hørduge og hørservietter fra By Bit. Det forløb så gnidningsfrit, og nemt med bestilling, levering og retur forsendelse. Vi fik de smukkeste borde til vores bryllup. Jeg kan varmt anbefale at benytte By Bit - Tak.

Laila, Bagsværd
Vi har været super glade for at leje service hos Bit og vil helt klart gøre det igen. Hun har et fint udvalg af nogle flotte kvalitetsting og hendes service er helt i top”. ”Tak Bit, for en super god oplevelse med at leje service hos dig. Du har nogle flotte ting af høj kvalitet, og din service er helt i top. Vi vender helt sikkert tilbage til dig når vi skal holde fest igen.

Anna & Rasmus, Randers
Det har været en fornøjelse at leje service ved Bit. Bestilling foregår nemt og enkelt via overskuelig hjemmeside, Bit er hurtig til at svare på henvendelse og er utrolig fleksibel ifht afhentning/returnering. Servicen er virkelig flot samt pænt holdt og rent. Vi kørte til og fra Randers, for at afhente service, hvilket har været køreturen værd. Alt i alt skabte servicen en rød tråd, igennem vores borddækning. Vi er ovenud tilfredse.
Line
Det har været en fornøjelse at handle ved dig/jer. Vi lejede hørservietter til vores barnedåb, og kvaliteten var top i orden. I skal også have stor ros for hvor nemt det er at bestille ved jer og sende retur igen! Bestemt ikke sidste gang vi bestiller ved jer!

Louise, Skovlunde
Vi havde lejet duge og servietter hos Bit, og alt fungerede bare perfekt. Det hele kom i god tid, i en super praktisk indpakning, så det hele også var virkelig nemt at returnere. Duge og servietter var rene og lækre, og der var en lille hilsen vedlagt, så man bliver i ekstra godt humør når man åbner kassen.
Sabine, Frederiksberg
Vi havde den bedste fest - tak. De duge vi lejede af dig passede perfekt til vores setup, og gjorde lige, at en ellers afslappet havefest så lidt finere ud! Dugene kom til tiden, og var nemme at returnere. Kunne sagtens finde på at vende tilbage igen en dag.
Christina, Sønderborg
Hele vejen igennem super service Mega dejligt det var så fleksibel, at det kom 3 dage før,og  jeg kunne vente til 3 dage efter med af have det klar til afhentning. Også dejligt, at det bare kunne leveres på palle helt til døren. Super gode priser.Har allerede anbefalet det til mange og vil fortsat gøre det. Servicen var så flot. Det hele det spillede bare sammen. Og de fine hørservietter gav bare lige prikken over i'et i borddækningen Alt i alt en super tilfreds kunde.
Martin & Tina
Du reddede os fra en katastrofe. Vi havde både manglet borde og duge, så vi var meget glade for, at du var vågen, da du pakkede ordren.Vi kan anbefale jer og jeres service på det varmeste og det må du gerne citere os for. Tusind tak for hjælpen.
Anna & Jacob
Det var en rigtig god fest, selvom dagen startede lidt vådt.  Vi er meget tilfredse med både service og produkt. Vi ledte forskellige steder efter stof/hørservietter, men de billigste vi kunne finde var 35 kr. stykket, så vi var rigtig glade for at kunne leje dem. Kunderejsen har også været god. Du har været nem at komme i kontakt med, vi fik servietterne i god tid inden festen, og det var nemt at returnere dem. Så, vi vil klart bruge dine servietter igen, og anbefale dig til andre. God sommer.
Ida brask, København
Til vores bryllup i lørdags havde vi lejet glas og hvide riflede tallerkner hos By Bit. Hold da op en service vi fik! Bit er så sød og giver god kompetent rådgivning, også til dem, som bestemmer sig lidt i sidste sekund! Prisen er yderst rimelig og der kan leveres i hele landet. Tusinde tak for hjælpen til vores store dag. Vi kommer helt sikkert igen!
    Kurv