Vi holder ferielukket fra den 9. august til 19. august. Vi modtager ikke flere ordrer i den periode.
Ingen depositum
Betal først efter din fest
Levering i hele Danmark
Videoguide sådan lejer du service
  • Ingen depositum
  • Betal først efter din fest
  • Levering til hele Danmark

Anmeldelser

Kikki, 7800 Skive
Vores oplevelse hos ByBit: Hjemmeside/bestilling var NEMT - også at ændre… Kommunikationen var hurtig og fleksibel/hjælpsomhed var fantastisk!!!! Service & duge var så smukke -og jeg afventer, at de smukke champagneskåle kommer til salg… Vi fik MANGE komplimenter over vores enkle og smukke konfirmationsbord…

Vi kommer ABSOLUT til at bruge By Bit igen!!!
Pernille, 6240 Løgumkloster
Kære Bit

Tusind tak for at leje af virkelig flotte servietter til vores bryllupsbord. Vi stod ganske få uger før brylluppet uden servietter, og lidt i panik ringede jeg til Bit, som var super sød og hjælpsom, som med glæde ville sende servietter til os. Som en bonus var prisen billigere, end andre tilbud vi havde fået. Bestillingen var virkelig nem og det var virkelig lækkert, at vi kunne hente servietterne i vores lokale GLS shop. Fleksibiliteten passede godt ind i vores travle forberedelser :-)

Servietterne gav lige det sidste fine touch til vores opdækning, det lidt bohemian hør look passede godt ind i stilen, som ikke skulle være for poleret. Og så kunne vi rigtigt godt lide, at servietterne er bæredygtige.

Vi har anbefalet vores værter at leje servietter hos ByBit fremover, fordi det er nemt, hurtigt, smukt og bæredygtigt og så får man super god kundeservice!
Tina, 9460 Brovst
Kære Bit
Servicen og dugene passede perfekt til omgivelserne (lejrskole i skøn natur og ved strand), og vi fik dækket nogle meget smukke borde. Tak for din imødekommenhed ift. sidste øjebliks ekstrabestillinger!

Tak for en god oplevelse med bestilling af dine smukke ting.
Lisbeth, 2650 Hvidovre

Kære Bit
Det har været en helt igennem positiv oplevelse 😊 Nem bestilling og dugene kom som aftalt - meget pæne og lige til at lægge på. Modtagelse og returnering forløb gnidningsfrit. Tak for lån 🙏
Diana, 8722 Hedensted
Hejsa. Tak, vi havde den dejligste konfirmationsfest 😊 Vi har haft en meget fin oplevelse med Bybit. Både i forhold produkt, bestilling, svartid, leveringstid og returnering var der bare styr på det hele.
Anette, 8963 Auning
Hej Bit

Vi var virkelig glade for at vi valgte at leje hørservietter, produktet var så flot, det gav lige et nøk op i elegance til bordene Modtagelse og returnering af servietterne var super nemt
Louise, 2630 Taastrup
Kære Bit,

Jeg kan kun sige tusind tak for at hjælpe med at gøre vores bryllups opdækning til en realitet. Vi har arrangeret vores bryllup i København fra London - By Bit’s fleksible og pålidelige service gjorde det muligt for os at få præcis det look vi ønskede og med minimum effort.
Kirsten, 7800 Skive
Kære Bit
Har lejet hørduge, servietter, porcelæn, bestik, vinglas, LED-lys mm. til vores datters konfirmation, hos BY BIT. Det var det smukkeste bord! Alt var i orden, nemt at hente og aflevere i Jebjerg.

Tak for det😊
Mariane og Peter, 7600 Struer
Kære By Bit

Smukke hør duge og hørservietter var med til at sætte prikken over I'et for borddækningen til vores søns konfirmation. Vi oplevede super god service hos By Bit, som vi var i kontakt med flere gange op til festen. Fik rigtig god inspiration til foldning af servietter på By Bit's youtube kanal. Og stor tålmodighed over, at vi havde læst forkert vedr. aftale om afhentning. Super professionel betjening hele vejen igennem.
Julia, 2610 Rødovre
Tak - vi havde bare verdens mest magiske og dejligste fest:-) Vi skulle holde bryllup for 120 mennesker og fandt Bits fine servietter via Google. Vi har ledt flere steder, men vi ville gerne have nogen i naturfarve, der passede til resten af oppyntning af festlokalet. Vi tænkte, det ville være besværligt, fordi vi bor langt væk og fordi vi gerne ville have servietterne en uge i forvejen - men så er det nogle gange en fordel at være i kontakt med et mindre firma, hvor det er ejeren selv, man får i røret, når man ringer. Bit var super fleksibel og med på at lave en aftale, der var lidt anderledes end hendes standard.
Tusind tak for det hele.
Eva, 2800 Kgs Lyngby
Jeg har bestemt været meget tilfreds og glad for de smukke duge der lagde den perfekte bund for det fineste festbord. Levering og returnering var nemt. Så varm anbefaling herfra.
Ruth, 8883 Gjern
Hej Bit
Mange tak for leje af servietter til min datters konfirmation. Alt var helt som det skulle være. Servietterne var fine og forsendelse super nemt og problemfrit. En god og let overskuelig beskrivelse af hvordan vi skulle sende servietterne retur efter brug.

Jeg har kun gode anbefalinger herfra.
Mette, Værløse
"Vi har været virkelig tilfredse med BY BIT´s flotte hørduge og servietter. Levering i god tid før vores fest og rigtig god service. Vi fik prøver på servietter før festen, så vi var helt sikre på vores valg. Helt klar et sted vi kan anbefale! "
Casper, Tinglev
Vi havde en fantastisk og uforglemmelig fest ☺️
Den service vi oplevede hos jer var i topklasse. Der var ingen problemer med ændringer, alt var nemt. Vi fik leveret pakken i god tid og det var nemt at returnere. Jeres produkter er endnu flottere end billederne viser. Hvis vi skal holde en ny fest, vil vi helt klart kigge på jeres hjemmeside. Tusinde tak for alt !
Ida, Kirke Såby
Bits service har været helt eminent. Vi har haft travlt og været en smule forvirrede, fordi vi skulle holde et gør-det-selv-bryllup, og dette har Bit taget med stor ro og venlighed. Varerne kom til tiden og var så smukke. Vores borddækning fik masser af ros fra vores gæster, der følte, de var på fint hotel, på trods af at vi befandt os på en lejrskole. Varerne var nemme at sende retur. Tusind tak for fantastisk venlighed og service! De varmeste anbefalinger fra os!
Anette, Bolderslev
Hej Bit
Vi har været super tilfredse med at leje dine hør-duge. Det har været nemt – de blev afleveret og afhentet ved døren. Der var et lille hul i den ene dug. Det sagde jeg til dig… Ikke noget spørgsmål ved det, og leje af den dug er ikke med på fakturaen. Varme anbefalinger herfra.
Birgit, Vinderup
Hej Bit.
Vi havde en dejlig fest og gæsterne var imponeret over bordet 😊 Det er en skøn fornemmelse at holde en fest hvor bordet i sig selv er en oplevelse. Jeg er ovenud tilfreds med din service og positive tilgang/hjælp med at finde det rigtige til bordet. TAK for det.
Laura, København N
Kære Bit
Tusinde tak for rigtig god service! Vi havde lejet 90 beige hørservietter og modtog dem i god tid før festen. Servietterne var utrolig fine og passede perfekt ind i den romantiske og lidt rustikke stil, vi ønskede at skabe. Selve returneringen af servietterne kunne ikke have været nemmere!  Alt i alt var vi meget tilfreds - tusinde tak!

Benjamin, København S
Vi havde en rigtig god oplevelse! Det kom  til tiden, nemt at hente og nemt at sende retur. Der var også en fin vejledning med mht. brug af bestik.Kunne godt savne en vejledning omkring opvask, men var nemt at finde på hjemmesiden! Alt i alt en rigtig god oplevelse, med varer af god kvalitet, til en god pris!
Lene, Holstebro
Tusind tak for hjælpen med de smukke servietter til vores bryllup. De var med til at gøre bordet smuk og give det helt rette udtryk. Vi holdt et stort bryllup med 140 Pers hjemme på vores gård. Vi gik efter at skab en smuk ramme med elegante og lidt rå valg.
Katrine, Hinnerup
Vi var rigtig glade for servietterne, og efter lidt søgen på nettet, fandt vi en fin måde at folde dem på. Vi kunne se, du havde et par videoer, så bliv endelig ved med det. Vi kan nemlig konstatere, at der ikke findes mange videoer og guides til foldning af stofservietter. Selve levering og returnering fungerede super godt, og det er en meget nem måde at få flotte borde på. Vi er fuldt tilfredse.
Carina, Århus C
"Vi har været meget tilfredse med By Bit. Servietterne levede helt op til de billeder, der lå på hjemmesiden, og de medfølgende strips til emballagen samt returlabel gjorde den efterfølgende returnering af servietterne utrolig nemt. Derudover var det en stor hjælp, at vi ikke selv behøvede at vaske servietterne efter brug. Vi vil helt sikkert gerne bruge By Bit igen.”
Anna, København Ø
Lysestagerne var super fine og pyntede på bordet! De kom i god tid og super nemt at sende retur da alt var sørget for. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse, som jeg kun kan anbefale.
Linda, Herning
Vi lejede hørduge og glasvaser til konfirmation. Super fin kvalitet på dugene.Nem levering og nem returforsendelse. Vi lejer gerne hos By Bit igen en anden gang.
Restaurant Brøddan, Gudhjem
Leje af stofservietter i hør i farven lys natur. Vi har været fuldt tilfredse med dit produkt inkl. levering og retur forsendelse. Da vi er en restaurant med lejlighedsvise selskabs bookinger med individuelle ønsker til borddækning lejer vi duge og stofservietter efter kundens ønske. Derfor er det vigtigt,at vi kan regne med en god og stabil service og produkter af god kvalitet. Vores oplevelse hos By Bit Serviceudlejning lever op til vores krav.
Louise, Ålsgårde
Tak, vi havde den dejligste fest.
Og tak for leje af dit smukke service.
"Vi har brugt Bits smukke tallerkner og glas til vores konfirmation. Og bordene så fantastiske ud. Levering og returnering af service var enkel og nem. Bit er meget hjælpsom og nem at komme i kontakt med. Vi er yderst tilfredse og kan kun anbefale By Bit.”

Nina, Valby
"Vi lejede diverse service, lysestager, hørduge og hørservietter fra By Bit. Det forløb så gnidningsfrit, og nemt med bestilling, levering og retur forsendelse. Vi fik de smukkeste borde til vores bryllup. Jeg kan varmt anbefale at benytte By Bit - Tak.

Laila, Bagsværd
Vi har været super glade for at leje service hos Bit og vil helt klart gøre det igen. Hun har et fint udvalg af nogle flotte kvalitetsting og hendes service er helt i top”. ”Tak Bit, for en super god oplevelse med at leje service hos dig. Du har nogle flotte ting af høj kvalitet, og din service er helt i top. Vi vender helt sikkert tilbage til dig når vi skal holde fest igen.

Anna & Rasmus, Randers
Det har været en fornøjelse at leje service ved Bit. Bestilling foregår nemt og enkelt via overskuelig hjemmeside, Bit er hurtig til at svare på henvendelse og er utrolig fleksibel ifht afhentning/returnering. Servicen er virkelig flot samt pænt holdt og rent. Vi kørte til og fra Randers, for at afhente service, hvilket har været køreturen værd. Alt i alt skabte servicen en rød tråd, igennem vores borddækning. Vi er ovenud tilfredse.
Line
Det har været en fornøjelse at handle ved dig/jer. Vi lejede hørservietter til vores barnedåb, og kvaliteten var top i orden. I skal også have stor ros for hvor nemt det er at bestille ved jer og sende retur igen! Bestemt ikke sidste gang vi bestiller ved jer!

Louise, Skovlunde
Vi havde lejet duge og servietter hos Bit, og alt fungerede bare perfekt. Det hele kom i god tid, i en super praktisk indpakning, så det hele også var virkelig nemt at returnere. Duge og servietter var rene og lækre, og der var en lille hilsen vedlagt, så man bliver i ekstra godt humør når man åbner kassen.
Sabine, Frederiksberg
Vi havde den bedste fest - tak. De duge vi lejede af dig passede perfekt til vores setup, og gjorde lige, at en ellers afslappet havefest så lidt finere ud! Dugene kom til tiden, og var nemme at returnere. Kunne sagtens finde på at vende tilbage igen en dag.
Christina, Sønderborg
Hele vejen igennem super service Mega dejligt det var så fleksibel, at det kom 3 dage før,og  jeg kunne vente til 3 dage efter med af have det klar til afhentning. Også dejligt, at det bare kunne leveres på palle helt til døren. Super gode priser.Har allerede anbefalet det til mange og vil fortsat gøre det. Servicen var så flot. Det hele det spillede bare sammen. Og de fine hørservietter gav bare lige prikken over i'et i borddækningen Alt i alt en super tilfreds kunde.
Martin & Tina
Du reddede os fra en katastrofe. Vi havde både manglet borde og duge, så vi var meget glade for, at du var vågen, da du pakkede ordren.Vi kan anbefale jer og jeres service på det varmeste og det må du gerne citere os for. Tusind tak for hjælpen.
Anna & Jacob
Det var en rigtig god fest, selvom dagen startede lidt vådt.  Vi er meget tilfredse med både service og produkt. Vi ledte forskellige steder efter stof/hørservietter, men de billigste vi kunne finde var 35 kr. stykket, så vi var rigtig glade for at kunne leje dem. Kunderejsen har også været god. Du har været nem at komme i kontakt med, vi fik servietterne i god tid inden festen, og det var nemt at returnere dem. Så, vi vil klart bruge dine servietter igen, og anbefale dig til andre. God sommer.
Ida brask, København
Til vores bryllup i lørdags havde vi lejet glas og hvide riflede tallerkner hos By Bit. Hold da op en service vi fik! Bit er så sød og giver god kompetent rådgivning, også til dem, som bestemmer sig lidt i sidste sekund! Prisen er yderst rimelig og der kan leveres i hele landet. Tusinde tak for hjælpen til vores store dag. Vi kommer helt sikkert igen!
    Kurv
    Din kurv er tomLej produkter